Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

O mașină a luat foc în mers, la Agârbiciu. Cauza: alternatorul defect

O mașină a luat foc în mers, la Agârbiciu. Cauza: alternatorul defect

Un bărbat a chemat pompierii după ce mașina i-a luat foc în timp ce o conducea. Când a văzut că iese fum, a tras pe dreapta.

În timp ce se deplasa pe sensul de mers Sibiu - Mediaș, în zona localității Agârbiciu, șoferul a observat că iese fum de sub capota autoturismului său. Pentru a putea verifica mai bine situația acesta s-a oprit la rude în localitatea Agârbiciu unde a constat incendiul, relatează slt. Alina Voina purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Pompierii militari ai Detașamentului Mediaș, alături de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Axente Sever, au intervenit cu o autospecială de stingere și au lichidat incendiul.

A ars compartimentul motor și s-a degradat habitaclul autoturismului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs ca urmare a unei defecțiuni la alternator, arată sursa citată.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus