Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Centrele de evaluare sunt deschise de astăzi. Pacienții COVID pot merge pentru control

Centrele de evaluare sunt deschise de astăzi. Pacienții COVID pot merge pentru control

Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu a finalizat contractarea serviciilor medicale acordate în centrele de evaluare organizate la nivelul unităţilor sanitare cu paturi din judetul Sibiu.

Începând cu data de 19 ianuarie, pacientii confirmaţi cu COVID-19 se pot adresa celor 7 centre de evaluare, organizate la nivelul urmatoarelor unităţi sanitare cu paturi: Spitalul Clinic Judetean de Urgență Sibiu, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Spitalul Municipal Mediaș, Spitalul Orășenesc Agnita, Spitalul Orășenesc Cisnădie, Spitalul Clinic de Pediatrie Sibiu și Spitalul General CF Sibiu.

Citește și „Locația centrelor de evaluare din Sibiu. Ce au propus spitalele”

Reprezentanții CJAS fac precizarea că în centrele de evaluare se acordă servicii medicale tuturor persoanelor aflate pe teritoriul României, indiferent de statutul persoanei, fără a fi necesară prezentarea biletului de trimitere, pe baza confirmării infecţiei printr-un test antigen rapid sau test NAAT/RT-PCR identificat în platforma Corona Forms la momentul prezentării în centrul de evaluare.

Sursa foto: Arhiva TS

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus