Duminică,
14.08.2022
Partial Noros
Acum
23°C

Mandatele lui Amariei, Suditu și Vizantie se încheie. Primăria caută administratori pentru Urbana

Mandatele lui Amariei, Suditu și Vizantie se încheie. Primăria caută administratori pentru Urbana

Primăria Sibiu anunță demararea procedurilor pentru selecția celor trei membri ai Consiliului de administrație al Urbana.

Pentru Consiliul de administrație al societății prin care Sibiul își administrează spațiile locative și comerciale Primăria anunță că este în căutarea a trei membri, fiecare cu specializări diferite: un jurist, un economist și un inginer. Pentru fiecare este cerută o experiență de minim șapte ani în domeniu.

În plus, conform cerințelor, cel puțin unul dintre cei trei viitori administratori trebuie să aibă experiență în domeniul privat. ”Reprezintă avantaj experiența în conducerea unei echipe de minim 15 salariați”, mai arată reprezentanții Primăriei Sibiu în anunțul dat publicității pe 4 ianuarie pe site-ul propriu.

Gândire strategică și previziuni, tehnologia informației, monitorizarea performanței sau capacitatea de analiză și sinteză ori participarea la implementarea unor strategii locale sunt printre competențele pe care Primăria Sibiu anunță că le caută la viitorii administratori. Trăsăturile pe care trebuie să le îndeplinească cei care își doresc să devină administratori ai Urbana sunt ”etică și integritate, independență, expunere politică, alinierea cu scrisoarea de așteptări a acționarilor, diversitatea de gen”.

Selecția celor trei membri va fi realizată pe baza analizei dosarului fiecăruia și interviuri.

Cei interesați de această procedură de selecție au termen ziua de 4 februarie 2022, ora 13:30, pentru a-și depune dosarul de concurs la sediul Primăriei Sibiu. Conținutul dosarului necesar, precum și alte date tehnice pot fi găsite în anunțul publicat aici

Administratori cu o tradiție de 20 de ani

Consiliul de administrație al Urbana al cărui mandat se încheie acum este condus, din postura de președinte, de către Liviu Amariei. El este managerul societății Sibtub Trading SRL, o companie din Sibiu care din 2013 are cinci sau mai puțini angajați. Conform CV-ului postat pe site-ul Urbana, Liviu Amariei este membru al acestui consiliu de administrație de 20 de ani. 

Tot de multă vreme a tot fost selectat în acest consiliu de administrație și Gheorghe Suditu (foto), fostul președinte al organizației municipale a PSD Sibiu și deputat din partea acestui partid în perioada 2004 – 2014.

Cel de-al treilea membru al Consiliului de administrație al Urbana al cărui mandat expiră este Lucian Vizantie, șef al Serviciului de administrare a domeniului public și privat din cadrul Primăriei Sibiu (serviciul care administrează parcările din oraș).

Un viitor ansamblu ”pentru specialiști”

Următorii administratori ai Urbana vor avea ca principal proiect de monitorizat cel de ridicare a unui ansamblu rezidențial cu aproximativ 200 de locuințe. În noiembrie anul trecut, Consiliul local Sibiu a aprobat transferul administrării a 11.000 de mp de teren pe malul Cibinului, pentru un viitor ansamblu. Ale cărui locuințe ar urma închiriate ”specialiștilor care aleg Sibiul”. Citește mai multe despre acest proiect aici: Cu vedere la Cibin: Primăria construiește un ansamblu rezidențial pentru tinerii specialiști care aleg Sibiul

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 6 luni

Nu cred ca e asa greu sa se gaseasca alti trei incompetenti cu ''spate''. Nasol,pentru unii, e ca PeeeSeeeD-isti sunt ,din nou,vandabili!
Raspunde

Bambolero

Acum 6 luni

'specialiștilor care aleg Sibiul" este orice neam sau piți al unuia care a băgat bani în campanie
Raspunde

Miki

Acum 6 luni

USR si PNL ar trebui sa verifice manarelile doamnei Fodor! Chiar si FDGR ar trebui sa-si faca griji pt ca toate sforariile dinspre Frau se vor sparge in capul lor. Cred ca Fodor saboteaza partidul in care a ajuns simplu membru! Vendetta săsească, ce mai!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus