Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Ce facem în weekend? Participăm la un concurs de ski și mergem la teatru

Ce facem în weekend? Participăm la un concurs de ski și mergem la teatru

În acest weekend, la Sibiu, avem parte atât de evenimente dedicate copiilor, cât și adulților. Mergem la teatru și la cinema, participăm la un concurs de ski, renunțăm la biciclete și la mașini și luăm parte la eco-weekend.

Vineri, 21 ianuarie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Clifford marele câine roșu”, „Hai să cântăm din nou” „355”, „Encanto” sau „Tabara” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Și în această săptămână putem participa la ecoweekend. Organizatorii ne propun deplasări prietenoase cu mediul, să renunțăm la mijloace de transport sau mașini și să ne deplasăm cu bicicletele, trotinetele sau pe jos.

Sâmbătă, 22 ianuarie

De la ora 10, Teatrul Gong din Sibiu organizează un atelier de caligrafie. Mai multe detalii găsiți aici.

La Centrul Cultural Ion Besoiu, de la ora 19, puteți viziona „Bărbații la 40, femeile la 43”. Mai mult detalii despre eveniment găsiți aici.

În acest weekend, se desfășoară Arena Platoș „FREESTYLE OPEN”. Arena Platoș Freestyle Open este unul dintre concursurile etalon pentru scena românească de freestyle, care a crescut semnificativ în ultimii 10 ani. Tot mai mulți copii și tineri sunt prezenți la acest concurs pentru a se afirma în lumea freestyle-ului. Mai multe despre eveniment găsiți aici.

Duminică, 23 ianuarie

La ora 11, sunteți invitați la o expoziție de grafică. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici

De la ora 17, la Teatrul Național Radu Stanca puteți viziona spectacolul „you·topia”, în regia Florian von Hoermann și Edith Buttingsrud. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus