Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-1°C

O tânără băută din Hunedoara a făcut scandal într-un hotel din Sibiu. A spart uși și s-a luat la ceartă cu alți clienți

O tânără băută din Hunedoara a făcut scandal într-un hotel din Sibiu. A spart uși și s-a luat la ceartă cu alți clienți

O tânără în vârstă de 33 de ani din Hunedoara a făcut scandal într-un hotel din Sibiu. Băută bine, aceasta a distrus două uși și o oglindă, după ce s-a luat la ceartă cu alți clienți ai unității de cazare. 

"La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 00:20, prin apel 112, reprezentantul unei unități de cazare din municipiul Sibiu a sesizat faptul că o femeie ar fi distrus o oglindă și două uși ale unor camere din unitate", spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, la solicitarea Turnul Sfatului.

Polițiștii Biroului Ordine Publică Sibiu, care au răspuns solicitării, au identificat o tânără în vârstă de 33 de ani, din județul Hunedoara, care, pe fondul unui conflict spontan cu alți clienți ai unității, ar fi distrus o oglindă și două uși, creând un prejudiciu de aproximativ 3.000 de lei.

Testarea alcoolscopică a femeii a indicat o valoare de 2,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pe timpul intervenției a avut un comportament agresiv, periculos atât pentru propria persoană, cât și pentru cei din jur, astfel încât femeia a fost transportată și internată într-o unitate medicală.

"Date fiind cele constatate, precum și ca urmare a plângerii scrise depuse la nivelul Poliției Municipiului Sibiu de către reprezentantul unității de cazare, în cauză au fost întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere" mai spune Elena Welter.

Documentele întocmite cu ocazia cercetărilor preliminare efectuate de către polițiști au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru a se dispune măsurile legale în consecință.

foto captura video Kanal D

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Ciocan

Acum 2 ani

O cunosc pe domnisoara, Denisa, escorta cu acte in regula. Destul de profesionista, nu-mi explic comportamentul.

Raspunde

Unul

Acum 2 ani

Nu te supăra, cât e tariful?
Raspunde

Nonick

Acum 2 ani

Testare alcoolscopica? Ce relevanta are in cazul asta?
Raspunde

Contra

Acum 1 an

Cred ca mai avea si altceva la bord, nu doar alcool...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus