Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Un avion care zbura de la Miami spre Londra s-a întors la jumătatea distanţei, după ce o pasageră a refuzat să poarte mască

Un avion care zbura de la Miami spre Londra s-a întors la jumătatea distanţei, după ce o pasageră a refuzat să poarte mască

Un avion al companiei American Airlines care zbura de la Miami (Statele Unite) spre Londra (Marea Britanie) a făcut drum întors joi la jumătatea distanţei, după ce o pasageră a refuzat să poarte mască, a indicat compania aeriana într-un comunicat, notează AFP, citat de Agerpres.

"Zborul 38 al American Airlines care făcea legătura între Miami şi Londra s-a întors la Miami din cauza unui client perturbator care a refuzat să respecte cerinţa federală de a purta mască", a declarat American Airlines într-un comunicat transmis AFP.

Boeingul 777, care transporta 129 de pasageri şi 14 membri ai echipajului, a fost întâmpinat la întoarcerea în Florida de poliţia din Miami.

"Odată ce avionul a ajuns la poarta de îmbarcare, pasagera a fost escortată afară din avion de poliţia din Miami fără incidente", a indicat un responsabil al poliţiei pentru CNN.

La rândul său, American Airlines a precizat că pasagera implicată în acest incident a fost trecută pe "lista internă de refuz" a companiei, "în aşteptarea unei anchete mai aprofundate".

Autoritatea de reglementare a aviaţiei civile din SUA (FAA) a declarat în ianuarie 2021 o politică de toleranţă zero pentru pasagerii care refuză să poarte mască, în contextul în care echipajele de zbor ale companiilor aeriene s-au confruntat cu un număr masiv de cazuri raportate de violenţă verbală sau vătămare fizică din partea persoanelor care refuză să respecte această obligaţie. 

foto ilustrativă American Airlines/facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Coronalogic

Acum 2 ani

Așadar un cetățean nu vrea să poarte mască, ne expune la viruși/bacterii pe care le expiră, discutăm cu el jumătate de drum și apoi ne întoarcem de unde am plecat. Dacă treaba asta avea legătură cu sănătatea pasagerilor, ne hotăram în max 45 de minute să întoarcem. Dar așa, că ajungeam la destinație sau ne-am întors, ne-am expus la fel de mult timp expirației nemijlocite a pasagerului. Deci nu are legătură cu sănătatea. Dar cu ce are legătură? Cu pedeapsa exemplară, care are nevoie ca și ceilalți pasageri să suporte consecințele nesupunerii la regula turmei, să vadă toți ce înseamnă să ieși din rând, și să nu-ți vină idei. Vorba ceea: capul veșnic plecat, la un moment dat începe să pască... Ca să nu mai vorbim că erau cu siguranță testați cu toții, dar nu poți știi niciodată...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus