Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

FOTO Primăria Sibiu despre deszăpezirea din oraș: "Iarna nu ne-a luat prin surprindere!"

FOTO Primăria Sibiu despre deszăpezirea din oraș:

Reprezentanții Primăriei Sibiu au transmis sâmbătă seara o informare privind deszăpezirea din municipiul Sibiu, șase autoutilitare mari acționând cu sare pe străzile din Sibiu. "Iarna nu ne-a luat prin surprindere!" este titlul postării de pe facebook a Primăriei Sibiu, postare care detaliază apoi numărul mașinilor aflate în teren.

Potrivit Primăriei Sibiu, utilajele de deszăpezire intervin pe străzile din Sibiu începând cu ora 16.30. În jurul orei 19,30, șase autoutilitare mari acționează cu sare pe rampe, pante, viaducte, sensuri giratorii, artere colectoare de trafic și s-a intrat și în zonele de cartiere.

Alte patru utilaje mici intervin pe străzile înguste, mai transmit autoritățile. Trei echipe asigură deszăpezirea manuală a scărilor și a zonelor pietonale din centru, iar în stațiunea Păltiniș se intervine cu un utilaj încă de aseară.

Potrivit meteorologilor, este în vigoare un cod galben de ninsori și viscol, valabil până luni dimineață, în sudul județului Sibiu. "Ninsorile vor fi însemnate cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă, local consistent", se arată în avertizarea meteo.

foto Primăria Sibiu

Citește și Cod galben de viscol și ninsori în Sibiu, până luni. Polițiștii sibieni: nu porniți la drum fără cauciucuri de iarnă și rezervă de combustibil

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Lol

Acum 3 luni

Ăștia se lauda cu normalitate…
Raspunde

DB

Acum 3 luni

Pot ataşa si eu poze? In V Aurie nu au bagat nicio lama de cand a inceput să ningă (de la 15) până acum (ora 22), utilitarele circulă cu plugul sus. Să te lauzi cu normalitatea e in sine un semn al anormalităţii, cu atât mai mult când te lauzi cu ceea ce nu ai făcut [nu că ar fi prima dată].
Raspunde

Eu

Acum 3 luni

De 2 ore cred k au iesit doar ce vrajala de la 16:30...! A fost paralizat orasul si ink sunt strazi si artere principale necuratate...si asa ninge 5 zile pe an nici at nu sunt in stare cei din primarie sa se sesizeze...rusine
Raspunde

Clau

Acum 3 luni

Fix prin surprindere v-a luat, sunt cartiere în care nici nu a-ti intrat. Pun pariu ca pe stazile primaritei, a lui Johanis și a lui Câmpeanu au fost primele deszăpezite. Dar na ce noi suntem de nasul lor, daca nu dai zăpadă de la poarta îți dă amenda. Rușine sa va fie și va mai și lăudați!
Raspunde

Dragos

Acum 3 luni

Când ajung utilaje si pe Calea Surii Mici? Viaductul de peste calea ferata este derdeluș. Cu toții platim taxe dar utilajele se invart in cerc doar in centru. Pacat ca nici acolo nu se vede mare lucru. Daca o zapada de 20 cm va pune probleme.... Rușine!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus