Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Doi sibieni, amendați cu 2.000 de lei pentru că au ieșit din carantină

Doi sibieni, amendați cu 2.000 de lei pentru că au ieșit din carantină

Polițiștii sibieni au amendat în ultimele 24 doi sibieni care au părăsit carantina, respectiv izolarea. Este vorba despre un tânăr de 19 ani din Dealu Frumos și un altul de 21 de ani din Laslea. Totodată, alți cinci sibieni au primit amenzi în valoare de 500 de lei pentru că nu au purtat masca.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.

71 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 1.478 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 32 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 69 de mijloace de transport, din care 4 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei, din care:

- 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare iar

- 2 persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei pentru nerespectarea carantinei (un bărbat de 19 ani din Dealu Frumos), respectiv a izolării (un bărbat de 21 de ani din Laslea).

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus