Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Explozie de cazuri în Sibiu: 1.230 în 24 de ore. Aproape dublu decât recordul din această pandemie. Pozitivare de 82,60%

Explozie de cazuri în Sibiu: 1.230 în 24 de ore. Aproape dublu decât recordul din această pandemie. Pozitivare de 82,60%

Ieri era doborât recordul de cazuri noi Covid, în județul Sibiu, iar astăzi s-a anunțat un număr aproape dublu. De la 768 de cazuri noi, s-a ajuns astăzi la 1230, iar numărul total al cazurilor Covid, în județ, de la începutul pandemiei, a trecut de 51 de mii.

Numărul mare de cazuri din ultimele zile începe însă să se observe și în situația din spitale. Sunt astăzi internate 199 de persoane, cu 17 mai multe decât ieri și s-au produs șase decese în ultimele 24 de ore. De la sfârșitul lunii noiembrie nu s-a mai ajuns la un număr atât de mare de decese asociate Covid într-un interval de 24 de ore.

Trei dintre sibienii decedați ieri erau vaccinați, se arată în comunicatul transmis de Instituție Prefectului. O femeie de 65 de ani și doi bărbați, de 61 și 70 sunt persoanele care au decedat de Covid, fiind vaccinate. Alte trei persoane nu avea nicio doză de vaccin anti-Covid injectată: O femeie de 69 de ani și doi bărbați, de 73 și 93 de ani.

Lista persoanelor decedate în ultimele 24 de ore:

Femeie, 69 ani, non-ATI, nevaccinată, Mediaș

Bărbat, 61 ani, ATI, vaccinat-2 doze Pfizer, Sibiu

Femeie, 65 ani, non-ATI, vaccinată 1 doză J&J, Sibiu

Bărbat, 70 ani, non-ATI, vaccinat-2 doze Pfizer, Sibiu

Bărbat, 73 ani, non-ATI, nevaccinat, Sibiu

Bărbat, 93 ani, ATI, nevaccinat, Sibiu

De la ultima raportare, au fost efectuate 1.489 teste, dintre care 241 RT-PCR și 1248 teste rapid antigenic, rezultând un procent de pozitivare impresionant, de 82,60%. Asta înseamnă că aproape fiecare test făcut în ultimele 24 de ora a fost pozitiv.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1273 persoane aflate în carantină și un număr de 1153 persoane în izolare.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Kukuruku

Acum 3 luni

e clar ca iar sunt si cazuri mai vechi, la pozitivare de 83%, cand pe tara e pe la 30% si terminati cu formula asta obosita, "explozie". va trebuie un razboi, sa vedeti explozii adevarate.
Raspunde

Elzorab

Acum 3 luni

Deci din 6 persoane decedate 3 au fost vaccinate... No comment
Raspunde

Kokos

Acum 3 luni

E o intamplare , ia si tu decedatii dintr-o luna si o sa vezi situatia reala , nu manipula cu decedatii dintr-o zi. Maine poate fi un singur decedat , vaccinat , si concluzia ta o sa fie ca mor doar vaccinatii , nevaccinatii nu!
Raspunde

Kokos

Acum 3 luni

E a nu stiu cata oara cand dsp-ul nu-si dace treaba la timp si comunica cifre denaturate. Nu au cum sa fie 1230 cazuri azi cu rata de pozitivare de 82% in conditiile in care ieri rata de pozitivare a fost 39% iar azi , pe tara , este 31% . Cifra reala de cazuri in ultimele 24 de ore e in jur de 600 , restul sunt cazuri din urma . Demisia sau demiterea , Blagutiu , daca nu esti in stare sa-ti faci treaba!
Raspunde

Kukuruku

Acum 3 luni

ar trebui raportate doar saptamanal. mai uitam si noi de prostia asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus