Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Lucian Bode: Mi-a venit factura la energie 1700 de lei pe decembrie. Stau în chirie

Lucian Bode: Mi-a venit factura la energie 1700 de lei pe decembrie. Stau în chirie

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, joi seară, după ședința de guvern, că pe luna decembrie a primit facturi la energie electrică și gaze naturale de aproximativ 1700 de lei și, având în vedere că stă în chirie la un proprietar persoană juridică, nu speră să beneficieze de o compensare.

 „Mi-a venit factura la energie (pe decembrie – n.red.). Eu stau în chirie aici. M-am uitat și eu pe luna septembrie. Aveam undeva la energie electrică, gaze naturale 300 și ceva de lei. Și cu îngrijorare m-am uitat la factura de pe luna decembrie – undeva la 1700 de lei energie electrică și gaze naturale. Menționez faptul că contractul este pe proprietar și proprietarul este persoană juridică, așadar speranțele mele de a beneficia proprietarul de o compensare sunt zero”, a afirmat Lucian Bode, citat de digi24.ro

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1421

Comentarii

3 comentarii

S

Acum 3 luni

Daca si cei care sunt la putere se lamenteaza, suntem pierduti. Statul roman este total si iremediabil esuat... Scapa cine poate.
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 3 luni

Cu atentie si ingrijorare dn Bode asa cum face si dn Iohannis de fiecare data cand catadicseste sa vb cu populimea. Si daca nu va descurcati vb cu dn presedinte sa treceti pe persoana fizica in casele dansului.
Raspunde

Contra

Acum 3 luni

Lasati dle ministru ca aveti de unde! Mai rau e pt. cei cu salariu minim pe economie si pt. pensionari...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus