Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
9°C

CNAIR: Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, a fost redeschisă

CNAIR: Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, a fost redeschisă

Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, a fost redeschisă luni, la ora 10:00, pentru autovehiculele mai mici de 7,5 tone, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Luni, 31.01.2022, începând cu ora 10:00, s-a reluat circulaţia pe sectorul de drum Rânca şi Novaci de pe DN 67C (km 16+000 - km 34+800), pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone. Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate", au transmis reprezentanţii CNAIR, citat de Agerpres.

Circulaţia rutieră pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, a fost închisă duminică seara, începând cu ora 19:00, pentru toate categoriile de autovehicule, din cauza ninsorilor abundente şi viscolului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus