Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Mai multe cazuri, mai multe internări la ATI. Corelația în cifre pe valul Omicron la Sibiu

Mai multe cazuri, mai multe internări la ATI. Corelația în cifre pe valul Omicron la Sibiu

Odată ce crește rata incidenței, crește și numărul de internări în secțiile ATI Covid din spitalele din județ, arată graficele pe valul Omicron realizate de Turnul Sfatului.

Pe prezentare se poate observa că atunci când rata incidenței s-a menținut la valori de sub 4 la mia de locuitori secțiile ATI erau ocupate cu până la 6 pacienți. După ce a explodat rata incidenței, a crescut și numărul persoanelor internate în terapie intensivă. S-a ajuns astfel, ca astăzi să avem o incidență de 15,41 în județ și 17 persoane internate.

Datele de astăzi ne arată că numărul mai ridicat de cazuri covid din ultimele două săptămâni începe să se vadă și în unitățile medicale. Avem astăzi spitalizate 261 de persoane, după ce în urmă cu două săptămâni erau ocupate doar 77 de paturi.

În ultimele 24 de ore sunt confirmate 622 persoane, dintre care 21 reinfectate și au survenit două decese.

Este vorba de o femeie de 62 de ani, vaccinată cu două doze Pfizer, care a decedat în secția Covid a Spitalului Municipal Mediaș și de o femeie de 84 de ani, nevaccinată, care a murit în secția Covid a Spitalului Clinic Județean Sibiu.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 1.154 persoane aflate în carantină și un număr de 1.083 persoane în izolare.

De la ultima raportare, au fost efectuate  922 teste, dintre care 234 RT-PCR și 688 teste rapid antigenic, în urma cărora au fost depistate 622 de cazuri noi.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus