Duminică,
02.10.2022
Partial Noros
Acum
13°C

Premierul - întâlnire cu ambasadorul David Saranga; partea israeliană a propus o şedinţă comună de guvern România-Israel

Premierul - întâlnire cu ambasadorul David Saranga; partea israeliană a propus o şedinţă comună de guvern România-Israel

Premierul Nicolae Ciucă l-a primit, marţi, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Statului Israel la Bucureşti, David Saranga, context în care partea israeliană a propus organizarea, la o dată cât mai apropiată, a şedinţei comune de guvern România-Israel, relatează Agerpres

Potrivit unui comunicat al Guvernului, întâlnirea a prilejuit un schimb de opinii privind evoluţia relaţiilor internaţionale şi a securităţii în Estul Ucrainei şi în Orientul Mijlociu.

Premierul Ciucă a subliniat, precizează sursa citată, preocuparea pentru evoluţiile din Estul Ucrainei şi Marea Neagră, schimbând idei cu ambasadorul David Saranga despre evaluările proprii asupra acestor evoluţii.

De asemenea, oaspetele a prezentat situaţia de securitate curentă din regiunea Orientului Mijlociu.

"Partea israeliană a propus organizarea, la o dată cât mai apropiată, a şedinţei comune de guvern România-Israel. O asemenea perspectivă a fost salutată de către prim-ministrul român, urmând ca data să fie stabilită pe canale diplomatice în perioada următoare", se arată în comunicat. 

Sursă: Agerpres

Sursă foto: gov.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 438

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus