Luni,
15.08.2022
Cer Senin
Acum
22°C

O treime din testele pozitive făcute ieri aparțin copiilor. Scade media cazurilor noi în județ

O treime din testele pozitive făcute ieri aparțin copiilor. Scade media cazurilor noi în județ

209 copii de sub 17 ani sunt printre cazurile pozitive anunțate în ultimele 24 de ore, potrivit DSP Sibiu. În total, au fost semnalate 708 cazuri noi, iar de aici reiese că proporția copiilor din acestea este de 29,51%.

Pe de altă parte, astăzi este a doua zi consecutivă în care scade media pe șapte zile a cazurilor noi, ceea ce ar putea arăta, în mod normal, ieșirea de pe vârful valului pandemic în județ. Datele însă pot fi eronate, din cauza faptului că sistemul de sănătate nu poate prelua volumul mare de teste efectuate, de înștiințări și urcări în sistemele informatice.

Asta rezultă și din situația în care astăzi avem un număr mai mic de cazuri noi, față de actualizarea cazurilor active. Diferența dintre cazurile active de astăzi față de ieri este de plus 862, iar cazuri noi semnalate sunt 708. Teoretic, numărul cazurilor active ar trebui să fie mai mic decât numărul cazurilor noi.

Crește numărul de internări, însă numărul de acum, față de valurile precedente, este mult mai mic.  

La ora 08:00 erau spitalizate 270 de persoane, dintre care pe ATI 21 persoane, 17 adulți și 4 minori.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției are în monitorizare un număr de 1.534 persoane aflate în carantină și un număr de 1.212 persoane în izolare.

De la ultima raportare au fost efectuate 1603 teste, dintre care 231 RT-PCR și 1.372 teste rapid antigenic.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Popa

Acum 6 luni

In curand pandemia va fi o trista amintire. Oare ce alte belele ne-au pregatit?
Raspunde

Spalat pe creier

Acum 6 luni

Pai sa ne uitam la ideile considerate conspirationiste de acum 2 ani si poate o sa descifram ce belele or sa ne mai pregateasca! Hmm, ce paralela ciudata si plina de inteles peste cativa ani probabil: ca sa trimit acest mesaj trebuie sa bifez ca nu sunt robot!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus