Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO Virgil Popescu depune plângere penală la adresa lui George Simion, după incidentul de ieri din Camera Deputaților

VIDEO Virgil Popescu depune plângere penală la adresa lui George Simion, după incidentul de ieri din Camera Deputaților

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a informat, marţi, că a anunţat, printr-o adresă, conducerea Camerei Deputaţilor că va depune o plângere penală pe numele copreşedintelui AUR George Simion şi a solicitat să i se pună la dispoziţie filmarea integrală a incidentului petrecut în şedinţa de plen consacrată dezbaterii moţiunii simple a USR.

"Am depus o adresă la Camera Deputaţilor în atenţia secretarului general şi al membrilor Biroului permanent prin care i-am anunţat că voi depune o plângere penală la adresa deputatului George Simion şi prin care i-am rugat să îmi pună la dispoziţie filmarea integrală a incidentelor petrecute", a scris Popescu, pe Facebook.

El a transmis forului legislativ şi transcrierea discursului pe care trebuia să-l susţină la dezbaterea moţiunii şi pe care, în semn de protest faţă de gesturile violente ale lui Simion, a decis să nu-l finalizeze la tribuna Camerei Deputaţilor, potrivit Agerpres.

Şedinţa de plen de luni a Camerei Deputaţilor în care se dezbătea moţiunea simplă a USR a fost suspendată, după ce discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost întrerupt de copreşedintele AUR George Simion, care a mers la tribună şi l-a agresat, strigându-i că este "hoţ".

Anterior, în timpul discursului ministrului Popescu, Simion a vociferat din sală. "Pot să-i spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?", a replicat Popescu, moment în care copreşedintele AUR a mers la tribună.

Preşedintele de şedinţă, Daniel Suciu, a intervenit, rugând chestorii să-l îndepărteze pe George Simion. "Domnule Simion, luaţi mâna de pe domnul ministru. Rog chestorii să-l îndepărteze pe domnul Simion", a cerut Suciu.

El a spus că este fără precedent ca un ministru să fie agresat fizic în timpul discursului şi a suspendat şedinţa.

Dezbaterea moţiunii a fost ulterior reluată, însă fără participarea ministrului Energiei şi a deputaţilor PSD, PNL, UDMR şi minorităţilor.

Virgil Popescu a anunţat luni seara ca va depune plângere penala împotriva lui George Simion ca urmare a comportamentului agresiv pe care acesta l-a avut.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Simion Gyorgy

Acum 7 luni

Ascensiunea acestui imbecil si a formatiunii sale de analfabeti este rezultatul incompetentei prapaditului de Iohannis, a mizerabililor din PNL care sunt cu mult sub PSD la orice si a leprelor de la USR, care s-au autodistrus! Multumim frumos, noi astia care am votat ca boii si am mai si participat la proteste!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Spc!

Acum 7 luni

Eu zic ca e mai degraba rezultatul garantarii treimii care ne spunea incepand din serile de martie 2020 ca suntem criminali pentru parintii nostri, care ne spuneau ca numai in case suntem in siguranta stand anchilozati, debusolati si in frica, rezultatul inchiderii ochilor la amenzile usturatoare date de angajati din "surse externe" in randul instrumentelor de aplicare a fricii, rezultatul vizitelor la domiciliu verificandu-se daca stam in carantina uneori cu girofaruri pornite ca sa vada toti vecinii ca suntem cautati ca niste infractori, rezultatul garantarii discrimarii si al urei intre oameni, impartindu-i in doua categorii! Vorbeai de proteste: vezi cine a inceput protestele aici la Sibiu si acum pentru ce anume protesteaza!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Cicero

Acum 7 luni

Nu sunt nici măcar membru al acestui partid, dar a-l califica drept o ”formațiune de analfabeți” este totuși o enormitate. Claudiu Târziu are niște merite în cultura română, pentru cărțile scrise și pentru revista ”Rost”, de care mulți habar nu au. Iar Sorin Lavric a fost unul dintre cei mai merituoși doctoranzi ai lui Gabriel Liiceanu, o spune chiar el, Liiceanu. Cărțile lui sunt interesante, precum și cronicile din ”România literară”. Dar cine mai citește această revistă ? Că Simion e mai din topor, asta e clar. Dar întreaga clasă politică nu-i oare la fel ? S-ar fi ajuns aici, dacă hoția și corupția nu ar fi fost o banalitate în politica românească ?
Raspunde

Jek

Acum 7 luni

Pe cine sa mai votezi în ziua de azi? Toți sunt la fel, de aceeași mama facuti...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Danut

Acum 7 luni

Hai ma, lasati-ne cu prostiile astea...ce i-a facut chiar asa? Cand l-au bruscat #rezistii pe senatorul Bacalbasa si urlau isterizati ca sa ii omoare pe psd-isti toata fauna trotinetista urla ca asa le trebuie, ca sunt corupti si hoti. Prin alte parlamente se bat aia ca chiorii, de intervin fortele de ordine sa ii desparta. Acum, cand un hot nenorocit care a ridicat costurile cu energia pentru tot omul de rand, pe timp de iarna, din cauza caruia s-au inchis fabrici si intreprinderi mici si mijlocii, asta nu se mai poate sa ii spuna cineva in fata HOT. Nu se poate sa il bata pe spate "priteneste" si sa ii spuna in fata ce are de spus. L-a agresat, vezi tu, Doamne. Il da in judecata pentru ce, ca nu a fost nici o agresiune. Nici nu l-a impins macar. Dubla masura progresista este evidenta. Lasati-o balta.
Raspunde

Filme cu vandam!

Acum 7 luni

De ce n-a venit Daniel Ghiță sa- și apere colegul. E clar, coaliția PSD-PNL nu funcționează .
Raspunde

Hartibacean

Acum 7 luni

mizerabilii din PNL sunt cu mult sub cei de la PSD ,mai ales la ciordit!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus