Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Italia renunță la purtarea măștii sanitare în aer liber

Italia renunță la purtarea măștii sanitare în aer liber

Autorităţile sanitare italiene intenţionează să ridice vineri obligaţia purtării măştii în exterior, pe măsură ce numărul cazurilor de infecţii cu coronavirus scade, informează miercuri DPA, citată de Agerpres.

Ministrul sănătăţii, Roberto Speranza, a anunţat decretul marţi seară.

Cu toate acestea, italienilor li se va cere în continuare să aibă măşti la ei şi să le poarte, mai ales în mulţimi, a spus el.

Obligativitatea purtării măştii încă se aplică în interior, în cadrul unui regulament ce urmează să rămână în vigoare până la 31 martie cel mai devreme. Starea de urgenţă în Italia legată de pandemie este de asemenea în vigoare până la această dată.

În Italia, numărul cazurilor a scăzut semnificativ în ultimele zile. Oficialii au înregistrat marţi aproape 102.000 de noi infecţii, în scădere de la un nivel de două ori mai mare cu doar trei săptămâni în urmă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus