Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
3°C

Temperaturi de primăvară la Sibiu. Cum va fi vremea în următoarele zile

Temperaturi de primăvară la Sibiu. Cum va fi vremea în următoarele zile

Temperaturile ridicate i-au scos astăzi pe sibieni din casă. Deși suntem în ultima lună de iarnă, cele 12 grade înregistrate astăzi la orele prânzului ne fac să ne gândim deja la primăvară. Meteorologii sibieni anunță că vremea continuă să se mențină călduroasă și în următoarele zile, iar dacă nu aveți încă planuri pentru weekend, vă puteți bucura de soare la o plimbare pe jos sau cu bicicleta.

Sibienii au profitat astăzi de temperaturile ridicate și au ales să iasă din case pentru a se bucura de soarele care ne duce cu gândul mai degrabă la o zi de primăvară decât la una de iarnă. La orele prânzului, centrul Sibiului era plin de oameni care au ieșit la plimbare pe străzile orașului. Soarele a fost prilej de bucurie și pentru proprietarii de localuri din Sibiu, căci nu a durat mult până când terasele au adunat oameni dornici să socializeze sau să savureze băutura și mâncarea preferată.

Meteorologii sibieni spun că temperaturile sunt mai ridicate cu 5 grade față de limitele normale ale acestei perioade și estimează că și ziua de vineri va fi una la fel de călduroasă. „Astăzi a fost deosebit de cald, temperaturile sunt cu 5-6 grade mai ridicate decât în mod normal. Mâine, vremea va fi la fel de caldă, iar noaptea temperaturile vor ajunge aproape de zero grade”, arată meteorologii de la Centrul Meteorologic Transilvania Sud.

Weekend-ul aduce, de asemenea, temperaturi ridicate. „În weekend, temperaturile vor mai scădea, dar se încadrează în limitele acestei perioade. Sâmbătă și duminică maximele vor ajunge cam la 6-7 grade”, mai arată aceștia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus