Duminică,
25.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

Ce facem în weekend? Mergem la teatru și plecăm în drumeție

Ce facem în weekend? Mergem la teatru și plecăm în drumeție

În acest weekend, avem parte în oraș atât de evenimente dedicate copiilor, cât și adulților. Mergem la teatru și la cinema, participăm la ateliere de creație și plecăm în drumeții. 

Vineri, 11 februarie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 12 și de la ora 20, la Biserica Evanghelică Sibiu, puteți participa la un concert de orgă. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 19, Teatrul Național Radu Stanca vă invită la spectacolul „Iubire cu năbădăi”. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Mărită-te cu mine”, „Moarte pe Nil” „Tabara”, „Cea mai rea fată din lume” sau „Miracol” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 12 februarie

De la ora 10, sunteți invitați la Atelierul de creat povești – Orașul vesel, coordonat de Diana Ribana. Informații suplimentare găsiți aici.

La ora 10, echipa Anii Drumeției organizează un nou traseu pe Via Transilvanica. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

De la ora 11, are loc vernisajul expoziţiei de fotografie „DRUMEŢIE ŞI FOTOGRAFIE ÎN MUZEUL ASTRA”, eveniment care va avea loc în spaţiul expoziţional din cadrul Centrului de Informare Turistică aparţinând Primăriei Municipiului Sibiu, strada Samuel von Brukenthal, nr. 2, Sibiu. Informații suplimentare găsiți aici.

De la ora 15, la Gatsby sunteți invitați la o petrecere cu tematică de Valentine's Day. Mai multe informații găsiți aici

Duminică, 13 februarie

Două noi drumeții sunt organizate și duminică de la la ora 7:30 și de la ora 9:30: una dintre ele pe rachete de zăpadă și schi de tură la Prejba și una pe Vârful Măgura.

De la ora 17, la Teatrul Național Radu Stanca are loc spectacolul „Încoace și încolo”. Mai multe informații despre eveniment găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1188

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus