Marţi,
29.11.2022
Innorat
Acum
-0°C

Polițiștii sibieni au dat sâmbătă amenzi de 3.500 de lei pentru lipsa măștii

Polițiștii sibieni au dat sâmbătă amenzi de 3.500 de lei pentru lipsa măștii

77 de polițiști au fost ieri pe teren pentru a face verificări în contextul combaterii răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Cu această ocazie au aplicat 11 amenzi și au dat un avertisment.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea regulilor impuse referitoare cu precădere la interdicțiile de circulație, portul măștii de protecție sanitară, programul de funcționare a operatorilor economici, precum și utilizarea certificatelor de vaccinare.
 
Autoritățile au verificat 528 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina. De asemenea, au fost verificate 28 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 206 mijloace de transport, din care șase mijloace de transport în comun.
 
În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 12 sancțiuni contravenționale, din care 11 amenzi în valoare de 3.500 de lei pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare. Polițiștii din Agnita au aplicat un avertisment unei persoane pentru nerespectarea măsurii carantinei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus