Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Cărbunaru: Guvernul va lua o hotărâre în conformitate de îndată ce va apărea motivarea deciziei CCR privind portul măştii

Cărbunaru: Guvernul va lua o hotărâre în conformitate de îndată ce va apărea motivarea deciziei CCR privind portul măştii

Guvernul va lua o hotărâre în conformitate de îndată ce va apărea motivarea deciziei CCR de marţi privind neconstituţionalitatea actului normativ care reglementa portului măştii în anumite spaţii, potrivit purtătorului de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru.

"Deciziile CCR nu se pot pune în discuţie, dar aşteptăm motivarea şi de îndată Guvernul va lua o decizie în conformitate", a precizat Cărbunaru referitor la decizia Curţii Constituţionale, potrivit Agerpres.

Marţi, CCR a constatat că este neconstituţională Ordonanţa de urgenţă a Guvernului 192/2020 prin care se instituia, printre altele, obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţiile publice, spaţiile comerciale, mijloacele de transport în comun şi la locul de muncă.

Citește și CCR: OUG 192 din 2020 prin care se instituia obligativitatea purtării măştii de protecţie este neconstituţională

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus