Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Șofer prins pe DN1 cu 88km/h într-o zonă cu limită 50, cu rulota atașată de mașină

Șofer prins pe DN1 cu 88km/h într-o zonă cu limită 50, cu rulota atașată de mașină

Un șofer, cetățean străin, s-a ales cu dosar penal azi-noapte, după ce a fost oprit de poliție pentru că mergea cu 88km/h în Bradu, într-o zonă cu limită de viteză 50. Bărbatul avea o rulotă atașată și nu deținea permis de conducere aferent ansamblului pe care îl conducea.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene l-au oprit pe bărbat în jurul orei 2, în timpul unei acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor cu viteză peste limita legală. Șoferul depistat conducea dinspre Brașov spre Sibiu cu viteza de 88 km/h pe un tronson de drum cu limită de viteză maxim admisă de 50 km/h, relatează autoritățile.

După oprirea ansamblului, format din autoturism și rulotă, polițiștii rutieri au constatat că la volan se află un cetățean străin, în vârstă de 27 de ani, al cărui permis de conducere nu corespunde categoriei de vehicule din care ansamblul condus face parte.

Astfel, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus