Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
8°C

Interact Wintercup, concursul de schi care va renova terenul de sport de la SOS Satul Copiilor Cisnădie

Interact Wintercup, concursul de schi care va renova terenul de sport de la SOS Satul Copiilor Cisnădie

Duminică, în 13 februarie, clubul de voluntariat Interact Sibiu a organizat prima ediție a proiectului Interact Wintercup, continuându-și astfel inițiativa de a promova sportul în rândul copiilor și adolescenților. Evenimentul s-a desfășurat la Arena Platoș Păltiniș, care a susținut evenimentul din toate punctele de vedere și a făcut, împreună cu echipa Interact Sibiu, acest concurs posibil. Banii obținuți din organizarea lui vor merge către micuții de la SOS Satele Copilor din Cisnădie, pentru a le renova terenul de sport.

La concursul de slalom uriaș s-au aflat 55 de schiori cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani, împărțiți în zece categorii, fiind considerat de organizatori un succes. Premiile totale ale concursului au ajuns la suma de 6.000 de lei, bani care au fost distribuiți tuturor clasaților de pe podium.

Citește și „Adrian Șimon este câștigătorul turneului Interact Tenis Open. Profitul obținut în urma competiției a fost donat”

interact schi

„Interact Wintercup face parte dintr-o serie de proiecte organizate de clubul Interact Sibiu cu scopul de a promova sportul și de a încuraja tinerii să ducă un stil de viață sănătos. Totodată, considerăm că prin sport se pot învăța valori și lecții de viață, și astfel prin activitatea noastră încercăm să educăm generația de mâine. De asemenea, sperăm ca prin activitatea noastră să demonstăm faptul că dacă suntem uniți și depunem un efort comun putem realiza lucruri care par a fi imposibile și putem schimba lumea din jurul nostru. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în proiectul nostru, sponsori și parteneri”, spune președintele clubului Interact Sibiu pe mandatul 2021-2022, Tudor Vlad.

Tot profitul obținut în urma proiectului va fi folosit pentru renovarea terenului de sport din incinta SOS Satul Copiilor Cisnădie, pentru a oferi fiecărui copil șansa de a practica sportul.

Alături de tineri, în acest proiect au fost și cei de la Asociația Arbitrilor de Schi Sibiu. Printre proiectele sportive organizate de tinerii de la Interact Sibiu se numără și trei ediții Interact Tenis Open, o ediție Interact District Streetball cu participanți din toată țara și două ediții Interfootball.

interact fata

Interact podium fete

Interact sportiv

interact diplome

Interact eveniment

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus