Joi,
01.12.2022
Light Intensity Drizzle
Acum
3°C

VIDEO-Câțiva voluntari, unii sosiți din SUA, au strâns două tone de gunoaie de pe marginea drumului, în Pădurea Cisnădioara

VIDEO-Câțiva voluntari, unii sosiți din SUA, au strâns două tone de gunoaie de pe marginea drumului, în Pădurea Cisnădioara

14 voluntari și membri ai asociației ”Life Changers” din Sibiu au participat în week-end la o acțiune de ecologizare în zona Pădurii Cisnădioara.

În doar câteva ore voluntarii, printre care s-au numărat și câțiva sosiți din Texas – Statele Unite ale Americii, au strâns peste o sută de saci de gunoi, de câte 240 de litri.

”Am sesizat foarte multe deșeuri aruncate pe marginea drumului, în zona Versailles – cum este ea cunoscută popular, după pod. Am vrut să facem ceva, nu le puteam lăsa. Am anunțat primăria, care la rândul ei a contactat firma Soma să ne ajute cu transportul deșeurilor și împreună cu voluntarii am strâns aproape două tone de gunoaie. Nu vă pot descrie ce era acolo, de la PET-uri la saltele, resturi de animale, piei de oi, o mulțime... Ne bucurăm că vremea a ținut cu noi și am strâns dublu față de cât estimam inițial. Vom mai organiza și alte evenimente similare”, au declarat pentru Turnul Sfatului reprezentanții Asociației Life Changers.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Gigi

Acum 9 luni

Nu poate să-și depoziteze localnicul deșeurile în mod tradițional prin râuri, ramuri în jurul satului natal că veniți voi imediat să strângeți după el!
Raspunde

Cris

Acum 9 luni

In calitatea mea de localnic vreau să vă contrazic vehement pt ca bateți câmpii ! Noi ieșim aproape tot anul sa adunam gunoaiele pe drumul spre Sibiu și în toată pădurea din jurul Cisnadioarei! Pe vale spre piatra Broaștei și pe toate marginile de drum!! Dar probabil ca știți mai bine dat fiind ca aruncați cu acuzatii gratuite!!!
Raspunde

P. G.

Acum 9 luni

@Cris Ce dracu contrazici, că se vede cu ochiul liber salba de gunoaie de pe lângă drumuri ? Poate ieșiți și voi la curățenie, dar în două săptămâni nu se mai vede câmpul de peturi și alte resturi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus