Joi,
06.10.2022
Ploi Scurte
Acum
5°C

Ema, o fetiță de trei ani din Buzău, a dispărut de acasă pentru că a vrut să-și urmeze fratele la școală

Ema, o fetiță de trei ani din Buzău, a dispărut de acasă pentru că a vrut să-și urmeze fratele la școală

O poveste emoționantă petrecută în Buzău a fost făcută publică de polițiști pe pagina de facebook a Poliției Române. Este vorba despre o fetiță de numai trei anișori care a reușit să se strecoare pe lângă părinții ei și să plece după frățiorul ei pe care îl credea plecat la școală. Fetița era îmbrăcată în haine de casă și avea un ghizdan în spate. Din fericire a fost găsită de polițiști și înapoiată, în siguranță, părinților.

Citește și „VIDEO-Gestul frumos al unui polițist din cadrul IPJ Sibiu, apreciat de aproape o jumătate de milion de oameni”

Ema este o fetiță de doar trei ani din Buzău. Duminică, fetița s-a strecurat din camera în care se juca, în haine de casă, a luat un ghiozdan în spate, a ieșit pe poartă și a plecat după frățiorul ei pe care îl credea plecat la școală. Băiatul se afla însă, în oraș cu tatăl său. A reușit să ajungă, singură, până în apropierea drumului județean 203D. Toată întâmplarea a avut un final fericit după ce fetița a fost observată de un echipaj care se îndreptau către o intervenție. Aceștia au anunțat altă echipă care a preluat fetița și au redat-o părinților, în siguranță.

Mai jos puteți citi, integral, postarea făcută pe pagina de facebook.  

„Ema, cum îi spun părinții, are o poveste a ei, drăguță pe de-o parte.

Citiți cu drag, nu judecați!

Are 3 ani şi încă nu merge la școală, deși, după cum vedeți, şi-ar dori...

O zi de duminică...Mihaela și Adrian, polițiști în Buzău, se îndreptau spre o intervenție prin apelul 112, doar că, pe traseul de deplasare, s-au confruntat cu o situație ce i-a determinat să pună stop o clipă, se impunea o prioritare a urgențelor: o fetiță de 3 ani, în haine de casă, dar cu ghiozdan în spate, stătea singură în proximitatea drumului județean 203D. Astfel, alți colegi au fost redirecționați către adresa indicată prin 112.

Mititica stătea îngândurată și se uita lung la drum. Multe cuvinte nu au reușit să scoată de la ea, așa că Mihaela a urcat-o în autospecială, pentru a o adăposti de frigul lui februarie şi au pornit împreună în căutarea părinților.

Mare a fost surprinderea, teama, dar și recunoștința din ochii acestora, când au văzut polițiștii la poartă, de mână cu mezina familiei.

Dornică să îşi urmeze fratele mai mare la școală, într-o secundă de neatenție, plecase din camera în care se juca, a desfăcut zăvorul porţii şi a pornit la drum, neștiind că fratele ei nu plecase la școală în ziua respectivă, ci era cu tatăl plecat în oraș.

Ne bucurăm enorm pentru sincronizarea de care au avut parte și povestea are un happy end!

Să-i supraveghem cu atenţie, sunt mici, dar au pasul iute!”

Sursa foto: Facebook Poliția Română

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus