Marţi,
23.04.2024
Innorat
Acum
6°C

Au furat peste 880 de metri de panouri din gardul de protecție al Autostrăzii A1. Trei persoane din Alba sunt cercetate de polițiști

Au furat peste 880 de metri de panouri din gardul de protecție al Autostrăzii A1. Trei persoane din Alba sunt cercetate de polițiști

Doi tineri şi o femeie dintr-o comună din Alba sunt cercetaţi de poliţişti după ce, în perioada ianuarie - februarie, ar fi sustras panouri de sârmă din gardul de protecţie al Autostrăzii A1, pe o lungime de aproape un kilometru, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"La data de 23 februarie 2022, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au identificat doi tineri, de 16 şi 22 de ani, şi o femeie, de 33 de ani, toţi din comuna Şibot, ca persoane bănuite de săvârşirea unor furturi. În sarcina acestora, s-a reţinut faptul că, în perioada ianuarie - februarie 2022, ar fi sustras panouri de sârmă din gardul de protecţie al Autostrăzii A1, pe o lungime de 887 de metri", se menţionează în comunicat.

Pentru documentarea activităţii lor infracţionale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, poliţiştii au efectuat miercuri o percheziţie domiciliară în comuna Şibot, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile furate.

"Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 3, precum şi pentru identificarea altor persoane care ar fi fost implicate în faptele de furt", mai arată IPJ Alba.

foto arhivă TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus