Sâmbătă,
25.03.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Studenții la medicină, farmacie și stomatologie strâng donații pentru refugiații din Ucraina

Studenții la medicină, farmacie și stomatologie strâng donații pentru refugiații din Ucraina

Studenții la medicină, farmacie și stomatologie fac apel către sibieni să-i sprijine în demersul lor de a aduna alimente și produse necesare celor care au plecat din calea războiului izbucnit în Ucraina. Oricine dorește poate să doneze la sediul asociațiilor studențești din incinta Facultății de Medicină.

Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates Sibiu, Organizația Studenților Farmaciști și Organizația Studenților Dentiști doresc să vină în sprijinul cetățenilor ucraineni care trec granița în România. Tinerii fac apel ca în perioada 28 Februarie - 4 Martie oricine dorește să se alăture inițiativei prin donații de alimente, produse de igienă, lapte praf, saltele, saci de dormit, pături sau medicamente.

Toate donațiile se preiau la sediul asociațiilor studențești, în incinta Facultății de Medicină, de pe strada Lucian Blaga 2A.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Popa

Acum 1 an

A innebunit lupu! Nimeni nu mai stie altceva decat sa stranga ajutoare! Aiurea... oamenii stationeaza o zi si pleaca. Ce sa faca cu atatea ajutoare? Si-a gasit toata lumea o ocupatie... numai maici Tereza mai vedem...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus