Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Scurte
Acum
24°C

VIDEO-Dorin Cioabă: ”Ciordit-ai tancu' rușilor? Ciordit și topit!”

VIDEO-Dorin Cioabă: ”Ciordit-ai tancu' rușilor? Ciordit și topit!”

Liderul autoproclamat al romilor din România, Dorin Cioabă, a ținut să comenteze cu haz știrea conform căreia romii din Ucraina au furat un tanc rusesc.

”I-am intrebat: Ciordit-ai tancu' rușilor? Ciordit și topit! Să numere încă o data, bine, rușii tancurile, romii se jură ca nu le-au luat ei. Haz de necaz...”, a postat Dorin Cioabă pe pagina personală de facebook.

Reamintim că în cursul weekend-ului un cetățean din sudul Ucrainei, despre care agențiile internaționale de presă spun că ar fi de etnie romă, a sărit în ajutorul armatei ucrainene și a ”subtilizat” un tanc rusesc, chiar de sub ochii soldaților ruși. Acesta a folosit un tractor și a plecat efectiv cu tancul, asta în timp ce un soldat fugea disperat în spatele său.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Ingrozitor

Acum 4 luni

De ce promovam astfel de stiri? “ciordit” e un cuvant ce merita repetat!?????
Raspunde

Bambolero

Acum 4 luni

Aferim!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus