Marţi,
29.11.2022
Partial Noros
Acum
-4°C

Filarmonica din Sibiu oferă cazare și locuri de muncă artiștilor din Ucraina

Filarmonica din Sibiu oferă cazare și locuri de muncă artiștilor din Ucraina

Filarmonica de stat Sibiu împreună cu filarmonica din Brașov vin în sprijinul refugiaților ucraineni care ajung în țara noastră. Cele două instituții oferă cazare și ajutor material muzicienilor din orchestrele profesioniste care vor să colaboreze cu orchestrele simfonice din Brașov și Sibiu.

Astfel, în perioada următoare, muzicienii ucraineni vor avea posibilitatea de a rămâne în Sibiu și Brașov, orașe în care li se va asigura cazare, dar și o colaborare temporară cu cele două filarmonici. 

„Suntem solidari în fața agresiunii inacceptabile care se petrece dincolo de Nistru și regretăm profund criza umanitară declanșată de acest conflict. Până când pacea va triumfa, este datoria noastră să venim în ajutorul semenilor afectați de război. De aceea, Filarmonicile din Brașov și Sibiu își anunță sprijinul concret artiștilor din Ucraina. Avem posibilitatea de a oferi cazare și beneficii materiale pentru muzicienii din orchestrele profesioniste care doresc să colaboreze temporar cu orchestrele simfonice din Brașov și Sibiu”, transmit reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu

Datele de contact ale celor două instituții sunt următoarele:

Sibiu: e-mail: secretar.muzical@filarmonicasibiu.ro

          Telefon: (+40)735 566 490

Brașov: e-mail: office@filarmonicabrasov.ro

             telefon: (+40)268 473 058

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus