Sâmbătă,
02.07.2022
Ploi Moderate
Acum
20°C

Patru sibieni condamnați la închisoare pentru tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie, prinși de poliție

Patru sibieni condamnați la închisoare pentru tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie, prinși de poliție

Patru bărbați, cu vârste între 19 și 54 de ani, au fost prinși de polițiștii sibieni și trimiși la Penitenciarul Aiud. Cei patru au de ispășit pedepse cu închisoarea pentru tâlhărie calificată și complicitate la tâlhărie calificată.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu au desfășurat activități specifice în vederea depistării a patru bărbați, domiciliați în localitatea Șeica Mare, pe numele cărora Judecătoria Făgăraș a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, în cadrul aceluiași dosar penal.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 19 ani, condamnat la executarea unei pedepse de 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, un bărbat în vârstă de 54 de ani, condamnat la executarea unei pedepse de 4 ani pentru săvârșirea aceleiași infracțiuni, respectiv doi bărbați în vârstă de 23 și 48 de ani, condamnați la executarea unei pedepse a câte 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tâlhărie calificată.

Cei patru condamnați au fost încarcerați în Penitenciarul Aiud pentru executarea pedepsei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus