Marţi,
04.10.2022
Ploi Scurte
Acum
8°C

12 martie, We Are One. Concert caritabil pentru refugiații din Ucraina, pe Arena Națională

12 martie, We Are One. Concert caritabil pentru refugiații din Ucraina, pe Arena Națională

Zeci de artiști din țară și străinătate vor susține un concert caritabil pentru strângerea de fonduri pentru refugiații din Ucraina, anunță Agerpres.

Spectacolul urmează să aibă loc pe data de 12 martie, la Arena Naţională, după ce un proiect de hotărâre în acest sens a fost aprobat în şedinţa de luni a Consiliului General al Capitalei, cu 28 de voturi "pentru" şi două abţineri.

Hotărârea vizează aprobarea unui protocol de colaborare în vederea organizării, pe Arena Naţională, a evenimentului cultural artistic în scop umanitar "We Are One".

În baza protocolului, municipalitatea va pune la dispoziţie Arena Naţională şi va asigura costurile cu întreţinerea şi utilităţile necesare, Pro Tv va asigura campania media, iar Saga Festival SRL - programul artistic, cu participarea unor artişti consacraţi, precum şi covorul de plastic care va proteja gazonul.

"'We Are One' este un eveniment cultural/artistic şi caritabil, în cadrul căruia zeci de artişti locali şi internaţionali vor concerta, cu scopul de a strânge donaţii pentru ajutorarea refugiaţilor ucraineni, cât şi de a trage un semnal de alarmă asupra nevoii de a stopa războiul ce se desfăşoară în Ucraina. Condiţia parteneriatului constă în asumarea obligaţiei Saga Festival SRL de a dona, în scop caritabil, după plata tuturor taxelor şi impozitelor, veniturile realizate din vânzarea de bilete, donaţiile făcute de partenerii comerciali şi donaţiile publicului participant la eveniment", se arată în referatul de aprobare, semnat de primarul general, Nicuşor Dan.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus