Miercuri,
07.12.2022
Innorat
Acum
6°C

BioNTech şi Regeneron avansează în dezvoltarea unui medicament pentru cancerul pulmonar

BioNTech şi Regeneron avansează în dezvoltarea unui medicament pentru cancerul pulmonar

BioNTech şi Regeneron şi-au extins activitatea asupra unui medicament pentru cancer pulmonar, au anunţat cele două companii marţi, informează agenţia DPA, citată de Agerpres.

BioNTech a declarat că şi-a extins colaborarea strategică cu Regeneron pentru a dezvolta candidatul BNT116 al platformei FixVac a companiei, în combinaţie cu Libtayo (Cemiplimab), un inhibitor PD-1, în cancerul pulmonar nonmicrocelular (NSCLC) în stadiu avansat.

În conformitate cu termenii acordului, companiile intenţionează să desfăşoare în comun studii clinice pentru a evalua această combinaţie asupra unor populaţii diferite de pacienţi cu NSCLC în stadiu avansat.

Companiile intenţionează să dezvolte colaborarea începând cu faza 1/2 a studiilor clinice în cadrul tratamentului de primă linie în NSCLC în stadiu avansat.

În conformitate cu termenii acordului, BioNTech şi Regeneron vor împărţi în mod egal costurile de dezvoltare în cadrul studiilor clinice.

În plus, în baza unui acord separat, BioNTech intenţionează să conducă şi să susţină financiar un studiu clinic de fază 1 (LuCa-MERIT-1) pentru evaluarea combinaţiei dintre BNT116 şi Libtayo pe subpopulaţii ulterioare cu NSCLC.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus