Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
7°C

Accident mortal pe centura orașului Călimănești. Circulația feroviară este oprită

Accident mortal pe centura orașului Călimănești. Circulația feroviară este oprită

Actualizare Un bărbat în vârstă de 21 de ani din localitatea Călimănești, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7CC, în localitatea Călimănești ar fi intrat în coliziune cu un autotir, condus de către un alt bărbat de 44 de ani din Râmnicu Vâlcea, care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului autoturismului, transmite și IPJ Vâlcea. Traficul este deviat pe o rută ocolitoare

Știre inițială. Circulația rutieră și feroviară este blocată miercuri după amiaza, în urma unui accident mortal petrecut pe DN 7CC, centura orașului Călimănești. Din primele informații transmise de ISU Vâlcea, în accident sunt implicate o cistenă goală de transport hidrogen și un autoturism. 

Șoferul mașinii, în vârstă de 21 de ani, a fost descarcerat fără semne vitale și leziuni incompatibile cu viața, spune reprezentantul ISU Vâlcea. Acesta a fost declarat decedat de către medicul de pe ambulanță.

În momentul redactării acestui material, circulația CFR Călători și de marfă este oprită, cisterna implicată în accident fiind foarte aproape de calea ferata.

foto ISU Vâlcea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus