Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Am mâncat la Rigatoni Pasta Bar: mâncarea acceptabilă, servirea nu prea

Am mâncat la Rigatoni Pasta Bar: mâncarea acceptabilă, servirea nu prea

Am vrut de mult timp să ajung să testez pastele de la Rigatoni, un restaurant deschis în Promenada Sibiu de ceva vreme. Am comandat în urmă cu vreo două weekend-uri o porție de fusili cu pui și ciuperci, acasă, dar ca să îmi fac o idee mai bună trebuia să mai testez măcar două preparate. Așa că duminică la amiază am ajuns la mall. Rigatoni era singurul restaurant fără clienți și m-am bucurat, pentru că nu aveam de așteptat.

Am fost întâmpinat de o doamnă prea puțin serviabilă și destul de repezită. Am cerut un meniu combo – paste carbonara, Cola și un canoli – și o porție de bolognese separat. „Nu pot tasta meniul combo”, zice doamna, ridicând din umeri, fără să-mi ofere o soluție la problemă. Deja începusem să-mi pierd răbdarea. Am renunțat la meniu și am cerut separat carbonara cu mix colorat de fusili, bolognese cu tagliatele cu spanac și canoli, iar de băut am vrut doar două sticle de apă plată.

Mi s-a spus scurt că durează zece minute și, practic, să-mi fac vânt până atunci. Am rămas prin apropiere, crezând că voi fi chemat când comanda era gata. Nici gând. M-am apropiat eu la un moment dat și am întrebat dacă cele două cutii de pe tavă sunt ale mele și tot singur m-am și prins că, într-adevăr, acelea erau.

Ultima surpriză cu privire la servire a fost faptul că la bolognese, deși cerusem tagliatele cu spanac, primisem unele simple.

Să trecem acum și la o parte mai plăcută – mâncarea. Nu pot spune că m-au dat pe spate. Mi-a plăcut ideea de a-mi alege propriile paste (cu toate că a fost un eșec la bolognese), iar sosurile au fost acceptabile, dar fără ceva inedit la ele. Dintre cele două preparate, pe cele carbonara le voi pune pe locul al doilea, pentru că mi se pare că erau cele mai slab condimentate dintre cele două.

Canoli mi-a plăcut încă de prima dată când am gustat, acum două săptămâni, iar acum mi-am reconfirmat părerea. Crema se simte că e proaspătă și e exact cât trebuie de dulce pentru gustul meu.

Dacă ar fi să aleg dintre toate preparatele încercate la Rigatoni, cred că aș alege pastele comandate acasă prima dată. Nu doar gustul, ci și experiența au fost mult mai plăcute.

Pe cele comandate duminică am plătit puțin peste 70 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

@@@

Acum 2 ani

*** care nu stiu sa vorbeasca cu clientii!

Raspunde

@@@

Acum 2 ani

Am scris t. u .t .e. ! Publicati comentariul!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus