Miercuri,
21.02.2024
Innorat
Acum
3°C

Șase tineri sibieni au fost premiați în cadrul unui concurs de creație literară organizat de Interact

Șase tineri sibieni au fost premiați în cadrul unui concurs de creație literară organizat de Interact

Șase tineri sibieni au fost premiați în cadrul unui concurs de creație literară organizat de clubul Interact Sibiu. Lucrările au fost jurizate de scriitorul Radu Vancu și au fost selectate din 55 de creații literare. Trei dintre câștigători sunt la categoria proză și trei sunt la categoria poezie. 

Citește și „Tudor Vlad, tânărul care coordonează grupul Interact Sibiu: Am învățat cum să dau voce ideilor”

La începutul acestui an clubul de voluntariat Interact Sibiu a organizat un concurs de creație literară, în colaborare cu scriitorul Radu Vancu care a jurizat 55 de creații literare ale tinerilor scriitori sibieni și nu numai.

„Promovarea artei, a literaturii în comunitatea sibiană sunt obiective importante ale clubului nostru, la fel cum este și obiectivul de a promova sportul. Prin acest proiect ne-am dorit să încurajăm tinerii scriitori să-și expună talentul și să aducem în prin plan lumii, cea mai înaltă formă a frumosului, anume arta, pentru că prin activitatea noastră ne propunem să educăm generația de mâine, să promovăm valori care construiesc caractere puternice și responsabile”, spune Diana Sighiartău, membru Interact Sibiu și inițiator al acestui proiect.

În urma proiectului au fost desemnați șase câștigători, 3 la categoria de proză și trei la categoria de poezie. Click pe fiecare nume pentru a le citi operele cu care au câștigat. 

Categoria proză:

Categoria poezie:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Trotineta

Acum 1 an

Doamne ferește, impostura face pui și în cultură. Tinerii ăia habar n-au cu cine au de a face, dar e clar că nu-s multe de capul lor dacă i-a premiat Vancu. De evitat. Nu mai putem avea mari așteptări de la cultura contemporană, dar e bine că-i avem pe clasici. Avem ce citi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus