Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un flaut de aur, într-un concert al Filarmonicii de Stat Sibiu

Un flaut de aur, într-un concert al Filarmonicii de Stat Sibiu

Concertul simfonic organizat de Filarmoniaca de Stat Sibiu joi, 24 martie, de la ora 19, îl va aduce la noi în oraș pe Ioan Bogdan Ștefănescu, unul dintre cei mai apreciați flautiști din România. Acesta va cânta pe un flaut pe marca Muramatsu, realizat la comandă, confecționat din aur 18K.

Solistul concertului simfonic din această săptămână la Filarmonica de Stat Sibiu va fi unul dintre cei mai apreciați flautiști din România, cu o carieră de aproape patru decenii: Ion Bogdan Ştefănescu, solist al Filarmonicii ”George Enescu”, profesor la catedra de flaut din cadrul Universității Naționale de Muzică București și solist al Filarmonicii ”Banatul” din Timișoara.

„Ion Bogdan Ștefănescu cântă pe un flaut marca Muramatsu, realizat la comandă, confecționat din aur 18K. Concertul va fi condus de Sergey Simakov, dirijor rus stabilit în Germania, laureat al Concursului Internațional de Dirijat "Jeunesses Musicales" (București, 2015). Repetițiile orchestrei au început în această dimineață,  cu dirijorul Sergey Simakov, iar solistul Ion Bogdan Ștefănescu este așteptat să sosească mâine după-amiază”, transmit reprezentanții Filarmonicii de Stat Sibiu într-un comunicat de presă.

Biletele pentru acest concert sunt puse în vânzare la prețul de 40 lei - acces general (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari) la casa de bilete a Filarmonicii și online pe iabilet.ro.

De asemenea, Filarmonica de stat Sibiu pune în vânzare pachete de bilete care asigură accesul la principalele concerte și recitaluri ale stagiunii 2021/2022, la prețul de 450 lei (50% reducere pentru elevi, studenți, pensionari). Sunt puse la dispoziție 200 de pachete de bilete în perioada 21-24 martie.

O altă noutate este posibilitatea de a face plăți folosind orice tip de card bancar la casa de bilete.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus