Marţi,
29.11.2022
Ceata
Acum
0°C

Tururi ghidate și activități educative gratuite pentru refugiați, organizate de Muzeul Național Brukenthal

Tururi ghidate și activități educative gratuite pentru refugiați, organizate de Muzeul Național Brukenthal

În perioada martie - iunie, Muzeul Național Brukenthal pregătește mai multe activități speciale educative pentru refugiații din Ucraina. Astfel, în fiecare săptămână, de marți până vineri, de la ora 10, reprezentanții Muzeului îi invită pe ucraineni să se bucure de tururi ghidate și activități practice.

Accesul în cadrul muzeului se face în grupuri de maximum 15 persoane, cu traducător în limba ucrainean și rusă. 

Marțea, ucrainenii vor putea să cunoască mai bine orașul, prin intermediul unui tur ghidat, cu plecare din fața Muzeului Național Brukenthal. Miercurea vor vizita casa Altemberger, unde vor avea parte de un tur ghidat și de activități practice. Joia, activitățile se vor desfășura la Muzeul de Artă Europeană, Muzeul de Artă Românească și de Artă Contemporană. Copiii vor avea posibilitatea de a cunoaște povestea palatului și evoluția colecțiilor. Vinerea va fi dedicată vizitării Muzeului de Istorie Naturală, Muzeului de Istorie a Farmaciei și Muzeului Cinegetic.

Grupurile și familiile care nu sunt programate în cadrul activităților educative realizează vizita în mod gratuit, individual, fără ghidaj. Pe durata activității se va purta mască.

Înscrieri se fac pe adresa de email info@brukenthalmuseum.ro sau în formularul diponibil aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus