Miercuri,
17.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Un elicopter a survolat noaptea trecută Sibiul timp de aproape o oră

Un elicopter a survolat noaptea trecută Sibiul timp de aproape o oră

Un elicopter fără elemente clare de identificare a survolat noaptea trecută Sibiul, vreme de aproximativ o oră, în cadrul unui zbor test.

Aparatul a zburat la o înălțime mică, zgomotul produs fiind sesizat de locuitorii din mai multe cartiere ale orașului, precum Valea Aurie și Turnișor. În condițiile războiului din Ucraina, prezența constantă a elicopterului pe timp de noapte a stârnit emoții în rândul populației.

Pe site-ul dedicat urmăririi aparatelor de zbor, Flightradar24.ro, zborul a fost înregistrat în timp real, însă elementele de identificare lipsesc. Conform sursei citată, elicopterul respectiv s-a învârtit de multe ori deasupra Aeroportului Internațional Sibiu și zonelor învecinate, efectuând mai multe manevre de aterizare și decolare.

Reporterul Turnul Sfatului a cerut în această dimineață un punct de vedere conducerii aeroportului sibian. Specialiștii în aviație au confirmat zborul, însă au o altă explicație: A fost un exercițiu.

”A fost vorba de un zbor tehnic cu scop de testare și verificare pe timp de noapte a echipamentelor cu care este dotat elicopterul”, au declarat reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Nicușor von Șorliken

Acum 4 luni

Era Iohannis in asteptarea weekendului.
Raspunde

Ion

Acum 4 luni

Ce explicații puerile !!
Raspunde

Gomez

Acum 4 luni

Fara gluma dar acelasi lucru sa intamplat in Snagov aseasa.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus