Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Președinta CJ: discuții pentru curse aeriene Sibiu – Dubai. ”Imaginea Sibiului este proastă din cauza unui fost ministru al Turismului”

Președinta CJ: discuții pentru curse aeriene Sibiu – Dubai. ”Imaginea Sibiului este proastă din cauza unui fost ministru al Turismului”

Solicitată să detalieze rezultatele delegației județene pe care a condus-o în Dubai, președinta Consiliului Județean Sibiu a anunțat că există interes pentru curse aeriene directe între Sibiu și cel mai mare oraș al Emiratelor Arabe Unite. După care a arătat că, în Dubai, imaginea Sibiului a fost afectată de acțiunile ”unui fost ministru al Turismului”.

Laura Barac, liderul de grup al consilierilor județeni PSD, a solicitat Danielei Cîmpean să ofere mai multe detalii despre rezultatele delegației CJ Sibiu la expoziția mondială Expo 2020, organizată de Dubai. ”Poate ne detaliați ce beneficii sunt, acolo se amintesc de terminal cargo, de discuții cu mediul de afaceri”.

Referitor la beneficiile pentru Aeroport, Daniela Cîmpean a anunțat că este posibil să fie deschise noi rute. ”Cu privire la Aeroport suntem în corespondență cu două companii din Dubai care ne-au solicitat date suplimentare pentru a dezvolta curse Sibiu – Dubai”, a spus Cîmpean.

Imaginea Sibiului este ”foarte proastă” la acest moment

Daniela Cîmpean a mai arătat că deplasarea ei a avut în vedere și remedierea imaginii pe care Sibiul ar avea-o în emiratul în discuție. Acest lucru l-a pus pe seama lui Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, și fost ministru al Turismului, al cărui nume însă nu l-a pronunțat. ”Prin intermediul Consulatului general al României în Dubai intenționăm să recuperăm imaginea rămasă de când un fost ministru al Turismului a invitat la Sibiu un grup de influenceri și i-a lăsat de izbeliște. Și eventualii turiști din Dubai nu au mai ajuns la Sibiu, pentru că imaginea a fost foarte proastă la acel moment”, a mai spus Cîmpean.

Ea a anunțat că și un proiect împreună cu reprezentanții Consulatului României în Dubai. ”Cu ajutorul doamnei consul organizăm și pregătim o vizită de informare a celor relevanți în turism pentru a deschide județul Sibiu și pentru acești turiști”.

Președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, vicepreședintele Vlad Vasiu, inspectorul pentru relații internaționale Cristina Banciu și administratorul public, Adrian Bibu, au făcut parte din delegația plecată la Dubai în perioada 26 februarie - 5 martie 2022.

Citește și 54.761 lei. Șefii CJ Sibiu au fost în Dubai, o săptămână. Pentru a sprijini România, pentru spital, aeroport și Bazna

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Cornel

Acum 2 ani

O terminat competenta spitalul cel nou și acum se ocupă de vacanțele noastre. Cum dracu ne-am pricopsit cu țățica asta la CJ???????
Raspunde

Hermannstadtian de dreapta

Acum 2 ani

Ce lătură! Ca să rezolve de un zbor spre Dubai, trebuia să vorbească cu cei de la Wizz, nu să meargă turistă la Dubai, că doar nu o zbura Emirates de pe pârloaga de la Sibiu! Și dacă Sibiul are un renume prost, să mulțumim doamnelor Cîmpean, Turcan și în general, liberalilor și săsălăilor pe care i-am votat ca focile!
Raspunde

Confucius

Acum 2 ani

Aeroportul Sibiu este doar o gară comunală cu un management politic și defectuos. Cei 5 directori (cinci!!!) au grijă zilnic să ducă aeroportul doar în jos. Este doar o chestiune de timp până când aeroportul din Brașov va fi la mare distanță de (aero)gara noastră.
Raspunde

Canaris

Acum 2 ani

danielo esti la fel de goala( ca politician local ) cum este si trif.....si frau....si aia cu 11.000 de mailuri....de fapt amprenta pe politica locala sibiana in sens pozitiv a fost pusa doar de 2 persoane...Herr si Domnul Profesor Bottesch....Usr, o dezamagire dar mai mica fata de vedetele locale....de puii lu Simion si Sosoaca ,Doamne fereste....scarba maxima pentru toti. politicienii....chestia aia pe care o strigam in fata la psd o luam noi, societatea civila zilnic din partea astora de mai sus...
Raspunde

Cindrel Airlines

Acum 2 ani

Este adevarat, incepand cu august 2022, compania noastra va opera zboruri saptamanale catre aeroportul Dubai International, pentru ca bunastarea sibienilor avuti trebuie sa se regaseasca in cafetutse la Burj el Arab si la parteneriate economice cu producatorii locali de piulițe second-hand.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus