Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Primar din Brașov, decedat după ce a fost bătut de un coleg de partid. Ambii erau membri PNL

Primar din Brașov, decedat după ce a fost bătut de un coleg de partid. Ambii erau membri PNL

Primarul liberal al comunei Jibert, Iancu Boeriu, a decedat la sfârșitul lunii martie, iar procurorii brașoveni au anunțat vineri că moartea a survenit în urma unor lovituri primite, pe fondul unei altercații, de la un coleg de partid, Gheorghe Buta, scrie Bună Ziua Brașov.

”Din cercetările efectuate până în acest moment, a rezultat faptul că în seara zilei de 14 martie, în jurul orelor 23.00, în locuința inculpatului a avut loc o altercație între acesta și victimă. Inculpatul a lovit victima în zona feței, a proiectat-o la pământ, apoi aplicându-i două lovituri de mare intensitate în zona abdominală, care au avut ca urmare o rupere a intestinului. Din cauza faptului că nu a fost tratată la momentul potrivit, această leziune intestinală a condus la peritonită, care, într-o perioadă scurtă de timp a provocat decesul”, anunță prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Claudiu Sandu.

Organizația Județeană Brașov a PNL a anunțat că agresorul, Gheorghe Buta, membru al PNL, va fi exclus din partid.

„Odată confirmată starea de fapt, organizația județeană a PNL Brașov a inițiat demersurile de excludere din partid a inculpatului Gheorghe Buta, autorul regretabilei fapte. Decizia urmează a fi luată de forurile competente, imediat ce acestea se vor întruni statutar. Suntem consternați și îndurerați, în egală măsură, de aceste evenimente, ocazie cu care transmitem, din nou, un mesaj ferm către toți membrii și susținătorii liberali: Violența, în oricare formă, nu este o opțiune și nu este tolerată în organizația PNL jud. Brașov”, a anunțat conducerea PNL Brașov.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Br. Atianu

Acum 3 luni

Dacă era membru AUR, toată țara ar fi urlat, iar partidul acela ar fi fost interzis în câteva zile. Așa, e doar un ”eveniment”.
Raspunde

Marius

Acum 2 luni

Mai, da' dura e lupta de partid! se lasa cu rupere de intestine..
Raspunde

Xdxd

Acum 2 luni

marele partid PNL care se lauda cu realizari si decenta... deschideti ochii si vedeti ce lepre sunt in acest partid pus numai pe capatuiala alaturi de PSD
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus