Duminică,
27.11.2022
Innorat
Acum
3°C

VIDEO Stadiul noului stadion al Sibiului: au început lucrările la vechea tribună oficială, demolată parțial

VIDEO Stadiul noului stadion al Sibiului: au început lucrările la vechea tribună oficială, demolată parțial

S-au apropiat de final ultimele lucrări de demolare parțială a vechii tribune oficiale a stadionului municipal Sibiu, anunță constructorii stadionului de 40 de milioane de euro.

Constructorii de la Con-A au dat publicității noi imagini cu șantierul din marginea parcului Sub Arini, imagini preluate la finele lunii martie. ”Când trecutul este înlocuit de viitor. Ne bucurăm să vă anunțăm că am început lucrările la vechea tribună, care va deveni tribuna II în noul Stadion Sibiu”, este textul care însoțește imaginile. Reprezentanții constructorilor au mai arătat pentru cititorii Turnul Sfatului că nu toată vechea tribună oficială va fi demolată.

Situația acestei tribune este una din cauzele prelungirii lucrărilor de execuție, dar și a costurilor totale ale proiectului de modernizare a stadionului. Structura în discuție – vechea tribună oficială – a fost modernizată la comanda Primăriei Sibiu într-un contract cu greu încheiat în aprilie 2019. În noul contract semnat în vara lui 2020 cu cei de la Con-A, această tribună a început să fie demolată: oficial, Primăria Sibiu a invocat modificarea unor normative. Alte explicații (câți bani s-au investit în această tribună și cine se face vinovat pentru această situație) reprezentanții Primăriei Sibiu nu au vrut să mai ofere.

Citește și Vara aceasta, Sibiul va avea un nou stadion de 40 de mil. de euro. Ce va face cu el?

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 7 luni

Comentatorii cu "de ce nu s-a facut in afara", "de ce s-a facut", "ce fotbal avem noi", "o sa fie aglomeratie" in 3, 2, 1...:))
Raspunde

Rammstein

Acum 7 luni

Parca investiția era de 19 milioane de euro!!...acum a ajuns la 40 de milioane de euro?.. Și când va fi gata la 60 de milioane de euro!!..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus