Marţi,
05.12.2023
Cer Senin
Acum
-3°C

Muzeul Național Brukenthal poate fi urmărit pe Tik Tok și Twitter. „Sunt două platforme din ce în ce mai utilizate în România”

Muzeul Național Brukenthal poate fi urmărit pe Tik Tok și Twitter. „Sunt două platforme din ce în ce mai utilizate în România”

Muzeul Național Brukenthal va putea fi urmărit astăzi pe două noi rețele sociale: Tik Tok și Twitter. Instituția avea deja cont pe Facebook, Instagram și Youtube, având peste 800.000 de vizitatori anual.

Prin crearea de conturi pe aceste platforme Muzeul Brukenthal se alătură puținelor instituții culturale din România care folosesc aceste rețele pentru a posta conținut pentru urmăritorii lor.

„Suntem o instituție vie, preocupată  și interesată totodată de a ne conforma mijloacelor și platformelor actuale. După, de acum cunoscutele conturi oficiale pe Facebook,  Youtube și Instagram, am hotărât să avem  cont și pe Tik Tok și Twitter. Sunt două platforme din ce în ce mai utilizate și în România. Astfel alături de Filarmonica de Stat Sibiu, suntem singurele instituții culturale din Sibiu care avem cont pe aceste platforme, și printre puținele instituții culturale naționale din România. Este un lucru important ca mesajul nostru, activitatea noastră, capodoperele și lucrurile frumoase și interesante pe care le deținem să fie cunoscute de cât mai multă lume și mai ales și de tineri”, a spus Alexandru Chituță, purtătorul de cuvânt al Muzeului Brukenthal, într-o postare pe pagina de facebook a instituției.

 

@brukenthalmuseum

 

♬ Up and Away (Vocalese) - GHOSTLAND

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus