Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
25°C

Horațiu Cojocaru nu mai este managerul Spitalului CF: Nu m-am așteptat la această decizie după ce contractul mi-a fost prelungit

Horațiu Cojocaru nu mai este managerul Spitalului CF: Nu m-am așteptat la această decizie după ce contractul mi-a fost prelungit

Horațiu Cojocaru și-a încheiat mandatul de manager al Spitalului CF după ce a ocupat această funcție în ultimii aproape doi ani. Anunțul a fost făcut printr-un mesaj comun de mulțumire transmis de Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu și medicul Daniel Chelcea, managerul Spitalului Județean Sibiu. Contactat telefonic de reporterul Turnul Sfatului Horațiu Cojocaru spune că a fost luat prin surprindere de această decizie, având în vedere faptul că îi fusese prelungit contractul cu încă șase luni, dar nu o contestă. Economistul a fost înlocuit cu medicul Roxana Șerban.

Citește și „Directorul DSP Sibiu e schimbat din funcție și se acuză o mișcare politică. PSD: ”Nici măcar nu e membru de partid”

Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu și medicul Daniel Chelcea, managerul Spitalului Județean Sibiu au transmis un mesaj de mulțumire comun adresat economistului Horațiu Cojocaru, cel care a fost manager al Spitalului CF în ultimii doi ani. Mesajul anunță totodată încheierea mandatului de manager pentru Horațiu Cojocaru. Cei doi scriu că îi transmit cele mai bune gânduri de apreciere după o perioadă marcată profund de pandemia de coronavirus.

„A fost un mandat plin de provocări, în care sistemul medical a fost supus unor mari încercări, dar care prin profesionalismul, implicarea și dedicarea domnului manager Cojocaru, au fost depășite cu succes. Mulțumim pe această cale pentru parteneriatul solid pe care am reușit să îl clădim, dar mai ales pentru promptitudinea cu care domnul manager Horațiu Cojocaru a răspuns în cadrul campaniilor de vaccinare pe care Consiliul Județean, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, subordonatele și partenerii noștri le-au desfășurat în context pandemic. Mulțumim, de asemenea, pentru sprijinul considerabil pe care Spitalului General C.F. Sibiu l-a acordat Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu în context pandemic, prin susținerea activității  medicale și asigurarea continuității serviciilor acordate pacienților. Îl asigurăm pe dl. Horațiu Cojocaru de întreaga noastră considerație și îi urăm succes în tot ceea ce va întreprinde în viitor!”, se arată în mesaj.

Citește și „Horațiu Cojocaru, managerul Spitalului CF: În trei zile ne-am transformat din spital noncovid în spital COVID”

Horațiu Cojocaru a fost numit manager interimar în luna ianuarie a anului 2021. Contractul său a fost prelungit după ce concursul din luna august a anului trecut și al cărui singur candidat a fost medicul Liliana Coldea, a fost anulat fără prea multe explicații de la Ministerul Transporturilor.

Contactat telefonic de reporterul Turnul Sfatului acesta a spus că nu se aștepta la decizia de revocare din funcție, dar că o va respecta și-i dorește mult succes noului manager.  

„Nu m-am așteptat la această decizie, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu puțin timp, mandatul mi-a fost prelungit cu șase luni. Nu am primit niciun telefon de la București, doar un e-mail prin care am aflat despre decizia de revocare și cea de numire a noului manager. Nu am ce să comentez. După aproape doi ani în care nu am avut concediu mă voi odihni puțin, apoi voi vedea ce este de făcut”, a spus Horațiu Cojocaru.

Economistul va fi înlocuit de Dr. Roxana Șerban. Aceasta a mai ocupat funcția de manager al acestui spital în anul 2019, timp  de o lună.  

Citește și „Ministrul Transporturilor anunță concurs pentru postul de manager al Spitalului CF din Sibiu”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus