Marţi,
27.09.2022
Ceata
Acum
10°C

Pompierii sibieni au ajutat la stingerea unui incendiu la un saivan din Alba

Pompierii sibieni au ajutat la stingerea unui incendiu la un saivan din Alba

Pompierii militari ai Stației Miercurea Sibiului au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere în colaborare cu pompierii militari ai ISU Alba în comuna Gârbova, județul Alba, pentru a stinge un incendiu izbucnit la mai mulți baloți de fân, care s-a propagat la un saivan cu animale.

La sosirea forțelor incendiul se manifesta generalizat. Intervenția de lungă durată a pompierilor militari, care s-a întins pe toată durata nopții, s-a desfășurat cu dificultate din cauza cantității mari de fân, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Intervenția promptă a forțelor a condus la limitarea și stingerea incendiului în limitele găsite, fără ca acesta să afecteze și alt saivan din vecinătate.

incendiu saivan fân alba

Au ars aproximativ 300 de baloți de fân și saivanul în totalitate pe o suprafață de aproximativ 320 mp. Pompierii au reușit să salveze aproximativ 200 de oi, un saivan și aproximativ 150 de baloți cu fân.

Nu au fost semnalate victime.

incendiu fân alba dimineața

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus