Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Agitație creată pe Calea Cisnădiei de o valiză declarată suspectă

Agitație creată pe Calea Cisnădiei de o valiză declarată suspectă

O valiză uitată a creat astăzi, 8 aprilie, agitație pe Calea Cisnădiei chiar în spatele benzinăriei Euroil. Fiind considerată suspectă, la fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, jandarmi și o echipă pirotehnică, sprijiniți de pompieri pentru a elimina orice suspiciune. Valiza s-a dovedit a fi un troler cu haine.

Indicarea unei valize suspecte pe Calea Cisnădiei, chiar în spatele benzinăriei Euroil a dus la intervenția autorităților. Potrivit unor surse oficiale la fața locului s-a asigurat perimetrul de către polițiști și jandarmi, iar echipa pirotehnică din cadrul SRI Sibiu a verificat conținutul coletului. De asemenea, pompieri din cadru ISU Sibiu au fost în sprijin. După verificări s-a constat că valiza nu prezintă niciun risc pentru siguranța publică, în troler fiind găsite haine

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus