Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Ministrul Apărării Naționale, vizită la Academia Forțelor Terestre din Sibiu. „Aici am întâlnit viitorul școlii și armatei române”

Ministrul Apărării Naționale, vizită la Academia Forțelor Terestre din Sibiu. „Aici am întâlnit viitorul școlii și armatei române”

Vasile Dîncu, Ministrul Apărării Naționale, împreună cu șeful Statului Major al Forțelor Terestre, Iulian Berdilă și șeful Direcției generale pentru armamente, Teodor Incicaș, s-a aflat astăzi, 11 aprilie, la Sibiu, unde a vizitat Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

În cadrul vizitei, reprezentanții academiei au prezentat misiunea instituției, realizările, dar și obiectivele propuse pentru a fi îndeplinite în perioada următoare. Întâlnirea s-a încheiat cu vizitarea spațiilor în care se derulează procesul de învăţământ, se arată într-o postare pe pagina de facebook a Academiei Forțelor Terestre.

„Aici am întâlnit viitorul școlii și armatei române. O întâlnire emoționantă care m-a convins că se poate orice dacă punem pasiune și profesionalism. Cu adevărat, omul sfințește locul. Cred că generațiile de studenți și viitori absolvenți vor avea o altă viziune despre lume și despre profesia de militar. În plus, ar trebui să facem aici un loc de pelerinaj în ceea ce privește managementul instituțional. Felicitări și mult succes în viitor!”, a spus Vasile Dîncu,  Ministrul Apărării Naționale.

Sursă foto: Facebook/Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Redactor

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus