Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

O mare companie germană anunță o investiție de 10 mil. de euro la Sibiu. Noul hub va deservi Europa de Est

O mare companie germană anunță o investiție de 10 mil. de euro la Sibiu. Noul hub va deservi Europa de Est

Compania germană Rehau, producător de soluții pentru ferestre, instalații, mobilă și automotive, a anunțat luni demararea unei noi investiții în Cisnădie în valoare de aproximativ 10 milioane de euro.

Construcția cu o suprafață totală de 52.900 metri pătrați va asigura facilități de depozitare pentru toate cele trei divizii ale REHAU Industries prezente în România – Window Solutions, Building Solutions și Furniture Solutions. În plus, hub-ul va îngloba și o linie de producție pentru înfoliere dedicată diviziei de ferestre și uși.

Hub-ul va ajuta compania să deservească mai ușor piața regională și clienții, oferind servicii la o calitate superioară mult mai rapid, grație apropierii de drumurile europene. Pentru început, produsele REHAU vor pleca din hub-ul de la Sibiu către țările est-europene din proximitatea României - Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.

„Suntem încântați să începem lucrările de construcție la hub-ul cu ajutorul căruia vom reuși să răspundem mai rapid și mai ușor cerințelor clienților noștri din regiune. Business-ul nostru s-a concentrat întotdeauna pe deservirea clienților la cele mai înalte standarde, astfel că investițiile REHAU în această direcție sunt un pas firesc. România va deveni un punct de referință pentru afacerile REHAU din regiune, iar acest lucru ne oferă un motiv în plus să facem pași tot mai mari în drumul spre performanță”, a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

Divizia Window Solutions va fi principalul beneficiar al hub-ului de la Sibiu, datorită liniei de înfoliere care va funcționa în noua facilitate. Componenta de înfoliere va acoperi o parte importantă din necesarul actual al diviziei. Din noua locație, Divizia Window Solutions va deservi piețele din România, Bulgaria și Grecia.

„Prin această investiție care stabilește noi tendințe din domeniu, REHAU Window Solutions răspunde cererii ridicate de pe piețele din întreaga regiune și, în același timp, își implementează cu succes și consecvent strategia de creștere globală. Extinderea în România crește semnificativ valoarea locală a companiei. Prin producția locală adresată regiunii, vom putea răspunde și mai bine așteptărilor clienților regionali, de exemplu printr-o individualizare semnificativ mai mare a produselor noastre. Acest lucru plasează REHAU Window Solutions și, de asemenea, companiile noastre partenere într-o situație competitivă excelentă. Astfel, ne apropiem și mai mult de clienții noștri din regiune, ne extindem capacitatea de a livra și ne securizăm performanțele și calitatea ridicată. Prin urmare, urmăm o cale de creștere clar definită pentru compania noastră în România”, a declarat Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions.

Inaugurarea hub-ului regional este programată pentru prima jumătate a anului 2023.

Citește și:

Compania germană REHAU vinde proprietățile din București și Cluj pentru a se muta la Sibiu

Sursa foto: Rehau

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Lysis

Acum 1 an

Probabil ca e o veste buna. Dar produc polimeri și trebuie sa fim atenți la ce se va intampla cu reziduurile. Recomand https://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Waters_(2019_film)
Raspunde

Aci Duțu

Acum 1 an

desigur vor mai fi și alți tovarăși de-ai tăi, șoșoacări, geoergescări, simionări, și câte și mai câte feluri de putiniști, care ne vor avertiza că polimerii vor provoca sterilitate până la a treia generație și vor subjuga economia României
Raspunde

Mihai

Acum 1 an

Deci , se deschide un depozit.Mai mare si mai de fitze de aia se cheama HUB
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus