Sâmbătă,
24.09.2022
Cer Senin
Acum
9°C

Piața Volantă Transilvania își modifică programul de sărbătorile pascale

Piața Volantă Transilvania își modifică programul de sărbătorile pascale

Toți cei care doresc să se aprovizioneze cu produse locale proaspete trebuie să știe că Piața Volantă Transilvania va funcționa după un program special în preajma sărbătorilor pascale.

Autoritățile județene anunță că piața va fi deschisă în săptămâna Mare după următorul program: miercuri, 20 aprilie și joi, 21 aprilie, între orele 8 – 14. Sâmbătă, 23 aprilie, piața va fi închisă, urmând ca de sâmbătă, 30 aprilie, aceasta să funcționeze după programul normal.

Producătorii locali sunt pregătiți cu cele mai gustoase și proaspete produse locale specifice acestor sărbători, precum și cu o mulțime de alte preparate locale.

„Cei care nu ajung în piață pot contacta producătorii pentru a se aproviziona cu produse locale. Datele de contact ale acestora se găsesc pe platforma creată de Consiliul Județean Sibiu: www.gusturisibiene.ro. Această platformă aduce laolaltă toți producătorii locali pentru a facilita accesul cumpărătorilor în mediul on line, dar și pentru a promova produsele sibiene”, transmit autoritățile județene.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus