Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Se închide o bandă de circulație pe bulevardul Vasile Milea

Se închide o bandă de circulație pe bulevardul Vasile Milea

Administrația locală anunță restricționarea parțială a circulației pe bulevardul Vasile Milea începând de astăzi.

Restricțiile urmează să fie impuse în cadrul lucrărilor de înlocuire a rețelei de apă și a branșamentelor de sub bulevardul Vasile Milea, de către SC Apă Canal, lucrări care sunt estimate a se derula până pe 25 iulie.

”Lucrările se vor desfășura etapizat, pe tronsoane scurte, de la intersecția cu Calea Dumbrăvii și până la intersecția cu strada Nicolae Iorga, fără închiderea circulației. Acestea vor afecta doar prima bandă de circulație, cea de pe dreapta, în sensul de mers spre Șelimbăr. Circulația va fi astfel deviată pe o singură bandă în zona restrânsă în care se lucrează”, detaliază reprezentanții Primăriei Sibiu într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Sursa citată anunță că primul tronson scurt închis începând de astăzi este cel care se încheie la intersecția cu strada Oituz (punctul de pornire fiind în dreptul magazinului Profi de pe bulevardul Vasile Milea). ”Pe acest tronson lucrările se vor finaliza în circa 10 zile.

Constructorul are obligația, conform avizului transmis de Comisia de Circulație, să semnalizeze corespunzător lucrările pentru dirijarea traficului, iar inspectorii Primăriei vor verifica respectarea acestei prevederi”.

Citește și Se pregătesc lucrările de înlocuire a rețelei de apă de sub bulevardul Vasile Milea

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Heinz Joachim Flockenwald

Acum 7 luni

Sunt convins ca cei care vor sari ca arsi cu comentarii ca de ce se face, ca nu acum, ca fix acolo, ca etc, sunt locuitorii din favela Arhitecti, care vor cere demisia primarului din Sibiu!

Raspunde

Aci Duțu

Acum 7 luni

și obișnuiții postaci de partid. he, he, se dovedește deja că ai dreptate
Raspunde

Adrian

Acum 7 luni

Asa, spargeti si Milea ca un drum bun aveam si noi in Sibiu si pe ala il rupeti s-a ales prafu de orasu Sibiu toate drumurile sunt sparte si petecine si pline de praf orasu asta se degradeaza de la an la an tot mai tare ....
Raspunde

Calugarescu

Acum 7 luni

Niște nesimțiți... Acum înainte de Paște!!! Când se știe ce aglomerație este. Sunt curios dacă reparațiile se vor face ca și pe strada Bâlea? Ne-am saturat de șantiere. Încheiați prima data ce s-a început de 2 sau 3 ani. Un oraș plin de denivelări de la asa zisele reparații făcută de firme fără nici un interes pentru calitate. Rușine!!!

Raspunde

Birtu

Acum 7 luni

Vreti sa stiti de ce se schimba conductele de apa ? Pentru ca hotelul de pe Milea a primit unda verde si reteaua de apa nu face fata si primaria trebuie sa ajute cumva o persoana din anturajul ei! Aveti rabdare si veti vedea ca se vor apuca de munca la hotelul acela.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus