Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Un cisnădian a fugit de autorități după ce a fost condamnat la închisoare. A fost prins în Timișoara

Un cisnădian a fugit de autorități după ce a fost condamnat la închisoare. A fost prins în Timișoara

Un bărbat de 30 de ani din Cisnădie a fost prins ieri de polițiștii de la investigații criminale, în Timișoara. Tânărul trebuia să fie la închisoare după ce a comis mai multe infracțiuni în perioada 2013-2018, însă a ales să fugă și să se ascundă de poliție.

Acțiunile polițiștilor sibieni de investigații criminale s-au extins ieri și în județul Timiș, în municipiul Timișoara, acolo unde, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Timiș, au depistat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Cisnădie, care de la începutul lunii decembrie a anului trecut se sustrăgea executării pedepsei închisorii, încălcând astfel măsura instituită prin mandatul emis de Judecătoria Sibiu.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe, furt calificat și furt în formă continuată. În perioada 2013 – 2018, bărbatul a distrus mai multe bunuri în incinta unei societăți din orașul Cisnădie, a sustras bunuri dintr-o locuință din orașul Cisnădie și dintr-un magazin din municipiul Mediaș și a lovit o persoană, tot în orașul Cisnădie. În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Rostogan

Acum 1 an

Fiind deja condamnat nu se putea da numele acestui viteaz?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus