Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

Aproximativ 100 de familii din Gușterița au fost ajutate de Crucea Roșie Sibiu printr-o amplă campanie umanitară

Aproximativ 100 de familii din Gușterița au fost ajutate de Crucea Roșie Sibiu printr-o amplă campanie umanitară

O amplă campanie umanitară a fost desfășurată de cei de la Crucea Roșie Sibiu în Gușterița. În jur de 100 de familii vulnerabile au fost ajutate cu peste 10 tone de articole de la îmbrăcăminte și încălțăminte și până la mobilier. 

Crucea Roșie Sibiu derulează o amplă campanie umanitară în Gușterița unde a distribuit peste 10 tone de articole de îmbrăcămite, încălțăminte, jucării, sucuri dar și mobilier pentru Șura Culturală.

Crucea Rosie

„Primul popas în Gușterița a fost la Șura Culturală unde am dus mobilier necesar activitățiilor pe care Părintele Ioniță le desfășoară aici cu atâta dedicare și implicare pentru comunitatea locală. 

Suntem foarte impresionați de activitatea realizată de domnia sa pentru familiile vulnerabile și pentru că anul acesta am fost extrem de prinși cu criza umanitară din Ucraina, nu am depus proiect la Maratonul Internațional dar am decis să susținem cauza Șurii Culturale: „Șura dă aripi” care presupune inființarea unui afterschool gratuit pentru 15 copii vulnerabile”, spune Raluca Morar, Director Crucea Roșie Sibiu.

Crucea Rosie

Voluntarii Crucii Roșii Sibiu au fost prezenți în comunitatea din Gușterița, unde trăiesc aproximativ 100 de familii vulnerabile și au împărțit imbrăcăminte, încălțăminte dar și jucarii și sucuri pentru cei mici.

„Comunitatea în care trăim poate determina starea noastră de spirit; dacă vreți să vedeți o comunitate care conlucrează pentru binele comunității - vă invit să fiți alături de frumosul proiect Șura Culturală Gușterița și de părintele Alexandru Ioniță sufletul acestei comunități. 

Crucea Rosie

Aici am simțit din plin că noi putem să ne facem viața mai frumoasă. Mă înclin în fața acestui mare OM care îmbină într-un mod special educația, cultura și aspectele sociale astfel încât să ne simțim minunat”, a spus și Mihaia Balaban, Președinte Onorific, Crucea Roșie Sibiu.

Această acțiune a fost posibilă datorită unei donații generoase primite de filială de la Asociația  Humanitare Hilfe Overath e. V din Germania dar și datorită Depozitului Karl Heinz Dietrich International Expedtion. Reprezentanții Crucii Roșii mulțumesc și celor de la UNIMAT  și GERONIMO RO pentru asigurarea transportului.

Crucea Rosie

Crucea Rosie

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

UK

Acum 9 luni

Sucuri! Foarte sănătos
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus